SJAJNE VIJESTI ZA "ZMAJEVE" I PRINCA S NERETVE: Nizozemci očajni pred dolazak u BiH, pogledajte kako su poraženi na domaćem terenu…

Reprezentacija Nizozemske poražena je sinoć u Amsterdamu od Meksika rezultatom 1:0.

  • Sport

  • 08. Okt. 2020  08. Okt. 2020

  • 0

Novi selektor Frank de Boer nije se proslavio u debiju. Igra njegove selekcije je izgledala veoma loše i Meksiko je bio taj koji je stvarao šanse.

Da nije bilo Tima Krula i nepreciznih napadača Meksika, pobjeda bi bila uvjerljivija, a Nizozemci su tek u finišu stvorili dvije odlične šanse.

Prethodno su njihovi rivali propustili veliki broj dobrih šansi. Ipak, u 59. minuti dosuđen je penal koji u gol pretvorio Raul Jimenez za prednost od 0:1.

U 89. minuti, Nizozemci su imali dvije velike šanse. De Jong je šutirao pravo u golmana Meksika da bi u nastavku akcije Depay pogodio prečku.

Nizozemska u BiH dolazi u nedjelju i bit će to sasvim sigurno velika šansa za "Zmajeve" da upišu dobar rezultat.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...