TRUMP POTPUNO IZGUBIO KONTROLU: Brutalno izvrijeđao Kamalu Harris nakon debate sa Penceom

Američki predsjednik Donald Trump "čudovištem" je nazvao članicu demokrata Kamalu Harris, koja bi mogla postati prva potpredsjednica SAD-a ako on ne osvoji novi mandat.

  • Svijet

  • 08. Okt. 2020  09. Okt. 2020

  • 0

U prvom razgovoru otkako je bio pozitivan na koronavirus, Trump, koji prema anketama jako zaostaje za demokratskim protukandidatom Joeom Bidenom, posebno među ženama, dva puta je tako nazvao Harris.

"Sve što ona kaže je laž. Pence ju je uništio"

"Sve što ona kaže je laž", rekao je Trump za Fox Business, dan nakon debate Harris i potpredsjednika Mikea Pencea.

"Pence ju je uništio", dodao je.

Harris, prva crna kandidatkinja velike stranke, više je puta tokom debate napala vladino upravljanje koronakrizom, koje je nazvala "najvećim porazom svih predsjedničkih administracija u povijesti zemlje".

Trump je za nju rekao da je "komunistkinja" i optužio je da "želi otvoriti granice kako bi ubice i silovatelji ušli u njihovu zemlju".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...