STRAVIČNI PRIZORI S LICA MJESTA: Požar progutao neboder, na desetine povrijeđenih... (FOTO)

Prema informacijama lokalnih vatrogasaca, povrijeđeno je najmanje 49 osoba.

  • Hronika

  • 09. Okt. 2020  09. Okt. 2020

  • 0

Više desetaka osoba povrijeđeno je u požaru koji je izbio na 33-spratnici u južnokorejskom gradu Ulsanu, javljaju u utorak lokalni mediji, uključujući i novinsku agenciju Yonhap.  

Prema informacijama lokalnih vatrogasaca, povrijeđeno je najmanje 49 osoba. Zasad se zna da je požar buknuo na 12. spratu zgrade nakon čega se proširio na ostale, više spratove.

Vatra je trenutno pod kontrolom, ali ostaje nejasno postoji li rizik od urušavanja cijele zgrade. Nema informacija o poginulima.

Vatrogasne snage hitno su reagirale evakuiravši ukupno 380 stanara.

   

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...