DŽAFEROVIĆ SE SASTAO S TUSKOM: Evo šta je bila posebna tema razgovora...

Posebna pažnja posvećena je pitanju dobivanja kandidatskog statusa za Bosnu i Hercegovinu kao idućem koraku naše zemlje na evropskom putu.

  • Politika

  • 09. Okt. 2020  09. Okt. 2020

  • 0

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović sastao se danas u Bruxellesu sa predsjednikom Evropske narodne stranke (EPP) Donaldom Tuskom.  Predsjedavajući Džaferović informisao je predsjednika EPP-a Tuska o aktuelnom stanju u Bosni i Hercegovini, kao i o planovima i ciljevima za idući period, iskazavši mu zahvalnost za podršku i pomoć koju, kao predsjednik najjače stranačke grupacije u EU, kontinuirano pruža našoj zemlji.

Posebna pažnja posvećena je pitanju dobivanja kandidatskog statusa za Bosnu i Hercegovinu kao idućem koraku naše zemlje na evropskom putu.

Predsjednik EPP-a je kazao da će, kao prijatelj Bosne i Hercegovine, uvijek biti na raspolaganju kada je u pitanju podrška evropskom putu Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...