NIZOZEMSKE NOGOMETNE ZVIJEZDE STIGLE U BIH: Van Dijk, De Jong, Wijnaldum i ekipa uputili su se...(FOTO)

Oni će sutra odmjeriti snage s nogometnom reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

  • Sport

  • 10. Okt. 2020  

  • 0

Ekspedicija reprezentacije Nizozemske doputovala je u Bosnu i Hercegovinu uoči sutrašnje utakmice protiv Zmajeva u okviru trećeg kola Lige nacija. Zvijezde Nizozemske predvođene kapitenom Virgilom van Dijkom, Frenkiejem de Jongom, Stefanom de Vrijom i Memphisom Depayem čarter letom stigli su u Sarajevo, a bit će smješteni na Ilidži.

Selektor Frank de Boer imat će večeras i online konferenciju s početkom u 19:45 sati, piše Klix.

Obje selekcije utakmicu dočekuju u negativnoj atmosferi. Nakon remija s Italijom i poraza od Poljske naša selekcija se nedavno iznenađujuće oprostila od Eura nakon ispadanja od Sjeverne Irske.

S druge strane, Nizozemska je u septembru prvo pobijedila Poljsku, ali je potom poražena od Italije, kao i nedavno u prijateljskoj utakmici od Meksika.

Utakmica između BiH i Nizozemske igra se sutra na stadionu Bilino polje u Zenici s početkom u 18 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...