JADRANKA KOSOR ZAKUCALA "LEGITIMNOG" ČOVIĆA: "Sad konačno možemo biti sigurni u budućnost Hrvata u BiH..."

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i lider HDZ-a Dragan Čović boravio je u posjeti Republici Srbiji, gdje je u Beogradu sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i članom Predsjedništva BiH i liderom SDNS-a Miloradom Dodikom održao radni sastanak.

  • Regija

  • 13. Okt. 2020  13. Okt. 2020

  • 2

Kako je sinoć saopćeno iz HDZ-a, "susret je održan kao nastavak regionalnih razgovora, a obuhvatio je europske integracije i perspektivu članstva dvaju zemalja u Europskoj uniji".

Svoj komentar na sastanak dala je i bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor.

"U međuvremenu, čitam, Čović se u Beogradu sastao s Vučićem i Dodikom. Sad konačno možemo biti sigurni u budućnost Hrvata u BiH i budućnost BiH", navela je Kosor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...