POSLJEDNJI SAT KOALICIJE S DODIKOM: Počela odlučujuća sjednica u DNS-u, Nešić će se oglasiti ubrzo...

Kakva je to poruka i kako su je primili njegovi najbliži saradnici, javnost će, kako se očekuje, saznati oko 17 sati, za kada su zakazane izjave za novinare.

  • Politika

  • 17. Okt. 2020  17. Okt. 2020

  • 0

Predsjedništvo Demokratskog narodnog saveza upravo zasjeda u Banjoj Luci i očekuje se da će odlučiti o sudbini najdugovječnije koalicije u Republici Srpskoj, koju čine DNS i SNSD Milorada Dodika.

Predsjednik stranke Nenad Nešić, koji se sinoć iznenada sastao s Dodikom u jednom banjalučkom restoranu, danas je u sjedište svoje stranke došao, kako navode neki njegovi saradnici, “ozbiljan i staložen” pa se stječe utisak da ima jasnu poruku.

Kakva je to poruka i kako su je primili njegovi najbliži saradnici, javnost će, kako se očekuje, saznatio oko 17 sati, za kada su zakazane izjave za novinare.

Kako je za Srpskainfo potvrđeno u ovoj stranci, prije sjednice Predsjedništva, Nešić se sastao s najljućim partijskim rukovodstvom, potpredsjednicima i generalnim sekretarom DNS-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...