TREĆA SREĆA: Željko Bebek ljubi 32 godine mlađu

Pjevač Željko Bebek uživa u skladnom braku sa suprugom Ružicom, koja je čak 32 godine mlađa od njega.

  • Estrada

  • 17. Okt. 2020  17. Okt. 2020

  • 0

Pjevaču  je ovo treći brak, a nikada nije krio da mu je treći odlazak pred matičara donio sreću jer je danas kraj svoje supruge potpuno ostvaren i spokojan. 

- Nema tu posebne tajne za uspješan brak, ili vam se desi da sretnete pravu osobu ili ne. Ja sam imao tu sreću da je sretnem na vrijeme i da smo srodne duše. To nam je osiguralo da smo zajedno na porodičnom i životnom putu, da uživamo u istim stvarima. Uvijek se trudimo da cijenimo jedno drugo i poštujemo odnos. To je ono što je najbitnije i što je lijepo u odnosu makar bilo i na dnevnoj bazi - rekao je ranije Bebek, koji je u nekoliko ranijih intervjua istakao da se u Ružicu zaljubio na prvi pogled i da je već tada znao da je ona žena za sva vremena.

Svojevremeno su mediji brujali o njima kada su se fotografirali u krevetu nakon intimnih odnosa, što je tada bio jedan od trendova na društvenim mrežama.

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...