U DF-u NEUMORNI: Ponovo će u Parlament BiH uputiti Prijedlog zakona o javnim nabavka; Prošli put oboren od strane...

Klub zastupnika Demokratske fronte u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine ponovo će u parlamentarnu proceduru uputiti Prijedlog zakona o javnim nabavkama.

  • Politika

  • 18. Okt. 2020  18. Okt. 2020

  • 0

Na posljednjoj sjednici Ustavnopravne komisije Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) kadrovi HDZ-a i SNSD-a nisu podržali Prijedloga zakona o javnim nabavkama Bosne i Hercegovine, čiji su predlagači poslanici iz Kluba Demokratske fronte.

Novi Prijedlog zakona o javnim nabavkama, uvažiti će sugestije Direkcije za evropske integracije, Agencije za javne nabavke i Transparency Internacionala.

Podsjećamo, usvajanje Zakona o javnim nabavkama integralni je dio prioriteta iz Mišljenja Evropske komisije o zahtjevu BiH za članstvo u EU.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...