EDIN EKSPLODIRAO U PRAVOM TRENUTKU: Džeko je sinoć bio silno motiviran, trener Fonseca otkrio i zašto…

Edin Džeko je sa dva gola Beneventu postao četvrti najbolji strijelac u historiji Rome, trenutno je na brojci od 108 pogodaka.

  • Sport

  • 19. Okt. 2020  19. Okt. 2020

  • 0

Džeko je protiv povratnika u Seriju A bio izuzetno motivisan i odavno nije odigrao toliko kvalitetan meč u dresu "Vučice" kao što je to bilo sinoć.

U izjavi poslije utakmice Paulo Fonseca je između redova kazao kako je popularni Dijamant tražio iskupljenje za silne promašaje u proteklim utakmicama.

"Džeko je dao dva gola i to je važno, imao je dosta prilika u prethodnim utakmicama. Bio je veoma motivisan i postigao je dva gola", rekao je portugalski stručnjak.

Džeki su ovo, ujedno, bili i prvi ligaški golovi u sezoni. Naredni izazov Dijamant će imati u četvrtak u Europa ligi, kada Roma gostuje Young Boysu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...