TO MOŽE SAMO IBRAKADABRA: Zlatan Ibrahimović ulazi u anale svjetskog nogometa, ovo niko nije očekivao…

Zlatan Ibrahimović u subotu je sa dva pogotka donio Milanu veliku pobjedu nad Interom (2:1) i njegov dolazak zimus preporodio je "Rossonere".

  • Sport

  • 20. Okt. 2020  20. Okt. 2020

  • 0

Ibrahimović je odlučio potpisati jednogodišnji ugovor, do ljeta 2021. godine, ali u Milanu imaju plan da ga zadrže i duže.

Naime, nakon svega što je uradio, uprava Milana planira razgovarati s njegovim agentom Minom Raiolom i ponuditi mu novi, dvogodišnji ugovor.

Ukoliko do toga dođe, to znači da će Ibrahimović igrati u Milanu i sa 41 godinom! Pregovore s njim i Raiolom vodit će direktor kluba Paolo Maldini, koji je i sam igrao za "Rossonere" do svoje 41. godine.

Ibrahimović je vodio Milan do četiri uzastopne pobjede u Seriji A na početku sezone, a priliku za petu imat će "Rossoneri" već za vikend, jer im u goste dolazi Roma. Prije toga, čeka ih gostovanje Celticu u četvrtak u prvom kolu grupne faze Evropske lige.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...