SNIMCI KOJI LEDE KRV U ŽILAMA: Vozač se zabio u kuću i na mjestu poginuo, osvanuo video s lica mjesta...

Policijska stanica Nova Gradiška sinoć je oko 21 sat zaprimila dojavu o saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo jedan muškarac (40).

  • Hronika

  • 20. Okt. 2020  20. Okt. 2020

  • 0

Prema prvim informacijama, muškarac se automobilom zabio u kuću u ulici Ljudevita Gaja u Novoj Gradiški.

U vrijeme nesreće, u kući niko nije bio pa je izbjegnuta još veća tragedija.

Od siline udara vozilo je probilo zid porodične kuće te završilo u unutrašnjosti kuće.

Policija je jutros objavila nove detalje ove teške nesreće.

Policijski službenici su uviđajem utvrdili da je do saobraćajne nesreće došlo, jer je 40-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine, prošao pored vidno postavljenog znaka stop - obavezno zaustavljanje te potom kroz raskrsnicu, sletio s ceste i udario u zid porodične kuće (vlasništvo 61-godišnjaka), objasnili su iz brodsko-posavske policije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...