ŠAPIĆ OHLADIO VUČIĆA: „Neću biti ministar u novoj vladi Srbije, ostat ću…“

"Neću biti ministar u novoj vladi, ostaću predsjednik opštine Novi Beograd", kaže predsjednik SPAS-a Aleksandar Šapić.

  • Regija

  • 21. Okt. 2020  21. Okt. 2020

  • 0

Upitan koje je ministarstvo dobio SPAS u novoj vladi i ko će biti na njegovim čelu, Šapić je na TV Prva rekao da još ne može to da otkrije.

"Ne mogu da vam kažem ko će biti ministar. Fer je da se sačeka predlog kompletne vlade. Nema potrebe da sad izlazim ja sa tim", rekao je Šapić.

Naveo je da je će novi ministar iz SPAS-a biti muškarac.

Šapić kaže da je dogovoreno koje ministarstvo će voditi SPAS i ko će biti ministar, a da će se to objelodaniti kada se objavi lista novih ministara s obzirom na to da, dodaje, SNS ima još nedoumica oko nekoliko kadrovskih rješenja.

"Svako ministarstvo je važno. Najvažnija ministarstva će pripasti onome ko je dobio najveći poverenje građana", kaže Šapić.

Podsjetio je i da je u toku kampanje govorio da može najviše da pruži u lokalnoj politici, u kojoj je više od deset godina.

"Nisam za to da da letim s funkcije na funkciju. Najviše mogu da dam u lokalnoj politici i tu imam neke rezultate", rekao je Šapić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...