GRUDI NA IZVOL'TE: Nicole Scherzinger blista u vezi sa 7 godina mlađim Thomom Evansom

Nakon ljubavnog brodoloma s bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovom, Nicole Scherzinger sreću je pronašla s glumcem i muzičarom Thomom Evansom.

  • Show

  • 21. Okt. 2020  21. Okt. 2020

  • 0

Krajem prošle godine počelo se šuškati o ljubavi pjevačice Nicole Scherzinger i sedam godina mlađeg glumca i pjevača Thoma Evansa.

Njeni prijatelji tvrde da je Nicole presretna s Thomom Evansom, a u posljednje vrijeme sve su glasnija šuškanja o tome da par čeka prvo dijete.

Pjevačica Nicole Scherzinger ne prestaje objavljivati fotografie na kojima pozira u zagrljaju svog dečka Thoma Evansa, s kojim trenutno putuje Amerikom, o čemu redovno izvještava svoje fanove.

Atraktivna 42-godišnja Nicole na fotografijama zaista izgleda senzacionalno.

"Nikada nemojte prestati istraživati i isprobavati nove stvari", napisala je u opisu fotografija.

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...