FILMSKO HAPŠENJE U TRŽNOM CENTRU: Muškarac uhapšen tokom primopredaje označenog novca (VIDEO)

Nezvanično, riječ je o krivičnom djelu iznude. Muškarac je upao u policijsku klopku, uhapšen je tokom primopredaje označenog novca.

  • Hronika

  • 22. Okt. 2020  23. Okt. 2020

  • 0

Nekoliko teško naoružanih specijalaca s prikrivenim licima ušlo je u šoping centar u Zagrebu te su priveli jednog muškarca.

Policajci su ga morali nositi, a iz policije su potvrdili kako je muškarac priveden u policijske prostorije te je kriminalističko istraživanje u toku.

Nezvanično, riječ je o krivičnom djelu iznude. Muškarac je upao u policijsku klopku, uhapšen je tokom primopredaje označenog novca, prenosi Index.

(Agencije)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...