„HEJ, GOLA SAM, SUPER…“: Slavna manekenka i poznati glumac pozirali potpuno nagi, pogledajte zbog čega se digla velika prašina…

Američke zvijezde, kako bi potaknule brojne obožavaoce da izađu na nadolazeće predsjedničke izbore, počele su objavljivati fotografije na kojima su potpuno gole ili u donjem rublju.

  • Show

  • 23. Okt. 2020  23. Okt. 2020

  • 0

Glumac i muzičar Jared Leto (48) jedan je od posljednjih u nizu koji je objavio golu fotografiju. 

- Ne zaboravite glasati - napisao je Jared. 

Glumica Jenna Dewan (39) pozirala je u donjem rublju boje kože kako bi potaknula Amerikance da izađu na izbore. 

- Mnogi me pitaju o mom planu prehrane i vježbanja nakon porođaja, a ja sam ovdje samo kako bih bila sigurna da ćete ići glasati i da glasate kao da vam život ovisi o tome, jer tako i jeste - napisala je Jenna. 

Supermodel Naomi Campbell (50) objavila je video u kojem je spojila snimke svojih golišavih kolega, kao što su Sarah Silverman (49), Ryan Bathe (44), Mark Ruffalo (52), Josh Gad (39), Chris Rock (55)...

- Hej, gola sam. Super, sad kad imam vašu pažnju: Glasajte! A ako glasate u odsutnosti, pobrinite se da slijedite sve upute na svom glasačkom listiću. Ne vjerujte mi samo na riječ, poslušajte sve moje gole prijatelje - napisala je Naomi u opisu objave. 

Jedna od prvih slavnih ličnosti koja je iskoristila golotinju kako bi potaknula Amerikance na glasanje je reality zvijezda Kylie Jenner (23). 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...