PLANETARNI HIT: Pogledajte kako je Trump odgurnuo ruku supruge Melanije

Melania Trump se prvi put pojavila u javnosti otkako je objavljeno da je zaražena koronavirusom. Ona je sa suprugom Donaldom Trumpom prisustvovala posljednjoj debati u Nashvilleu.

  • Svijet

  • 23. Okt. 2020  23. Okt. 2020

  • 0

Melania Trump pojavila se u crnoj haljini i nosila je crnu masku, kao i cijeli tim koji je došao u pratnji Donalda Trumpa.

Čim je završeno fotografisanje, Donald je odgurnuo Melanijinu ruku.

"Kako je krenulo, jednom će je gurnuti sa bine", "Oni se toliko mrze i godinama pokazuju koliko se ne podnose", "Ne znam da li je smiješno ili tužno", samo su neki od komentara na Twitteru.

Ovo je posljednja debata predsjedničkih kandidata, a raspravljali su o epidemiji, rasizmu i odnosu sa zemljama kao što su Kina, Rusija i Sjeverna Koreja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...