IMA DODIK DA IZLUDI: Poznati beogradski novinar ponovo tvrdi da se ubice obučavaju u Bratuncu!

Urednik "Happy televizije" Milomir Marić svojevremeno je kazao da u Bratuncu postoji centar za obuku i da glavne ubice koje haraju Evropom, dolaze iz Republike Srpske.

  • Društvo

  • 24. Okt. 2020  24. Okt. 2020

  • 2

Beogradski novinar Milomir Marić, poznat po dobrim vezama s visokom politikom ali i podzemljem, bavio se u jutarnjem programu svoje "Happy televizije" hapšenjem srbijanske starlete Tijane Ajfon u Bijeljini.

Marić je kazao da je Tijana Ajfon, sa četiri svoje saradnice, kao Mata Hari prešla Drinu i da je policija našla velike količine oružja i droge. Marić kaže da postoji velika sumnja da su eskadroni smrti iz Republike Srpske, djeca koja su bila u nižim razredima osnovne škole za vrijeme posljednjeg rata.

"Deca koja su se sada odmetnula i veruje se da su glavne ubice koje dolaze iz Republike Srpske. Ima jedan centar za obuku u Bratuncu. Očigledno je da su ovi ljudi došli iz neke akcije, da li iz Ukrajine ili Atine ili neke druge evropske prestolnice, i da je Tijana Ajfon prešla preko Drine sa svoje četiri Amazonke da pomogne tim ljudima na odmoru nakon povratka sa žestokih akcija."

Marić se već u narednoj emisiji "Happy televizije" požalio kako je nakon ove izjave dobio poziv s visokog mjesta i da mu je tada rečeno kako su njegove tvrdnje o regrutnom centru u Bratuncu potpuno besmislene. No, Marić je u četvrtak, 22. oktobra, ponovo ustvrdio kako glavne ubice više ne dolaze iz Crne Gore nego iz Republike Srpske, odnosno iz famoznog regrutnog centra u Bratuncu. 

Sagovornik Mariću o ovoj temi bio je bivši ratni šef Republike Srpske Tomo Kovač, koji nije ni potvrdio, ali ni demantirao ovu Marićevu tvrdnju. 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...