JASNA PORUKA: U St. Louisu plakati Joea Bidena i Alije Izetbegovića (FOTO)

Približavaju se predsjednički izbori u Sjedinjenim Američkim Državama, sinoć je održana posljednja predsjednička debata između kandidata Donalda Trumpa i Joea Bidena.

  • Vijesti

  • 23. Okt. 2020  24. Okt. 2020

  • 1

Kampanja je dostigla svoj vrhunac, a na ulicama američkih gradova mogu se vidjeti i bilbordi sa porukama na bosanskom jeziku.

Tako je u St. Louisu u kojem živi jedna od najbrojnih bh. zajednica u SAD-u ali i u cijelom svijet postavljen bilbord sa fotografijom Bidena i prvog predsjednika RBiH Alije Izetbegovića.

Također, u američkoj saveznoj državi Illinois jučer je osvanula poruka bivšeg američkog ambasadora u BiH Thomasa Millera koji je podsjetio Bosance na Bidenovo prijateljstvo prema BiH.

“Joe Biden je dokazani prijatelj BiH prije, tokom i poslije rata”, navedeno je u poruci Millera.

alt

Joe Biden je više puta iskazao svoje prijateljstvo i podršku našoj zemlji, a prije nekoliko dana je objavio i dokument u kojem se nalazi njegov plan za Balkan i BiH ukoliko postane novi predsjednik SAD-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...