POLITIČKI FER-PLEJ: Komšić se u Ilijašu slikao s kandidatima Naše stranke

Pripadnici različitih stranaka najčešće se gledaju preko nišana i ne doživljavaju se kao rivali, već kao neprijatelji, ali lider DF-a Željko Komšić pokazao je da ne mora uvijek biti tako.

  • Mini market

  • 24. Okt. 2020  24. Okt. 2020

  • 1

Lider Demokratske fronte Željko Komšić boravio je danas u Ilijašu i družio se s kandidatima svoje stranke na predstojećim lokalnim izborima. U isto vrijeme, i Naša stranka je u Ilijašu održavala promotivne aktivnosti pa su se spontano susreli pripadnici dva suprotstavljena tabora. Komšić se pozdravio s kandidatima Naše stranke i poželio im sreću na izborima 15. novembra. 

Da je taj gest naišao na dobar prijem kod kandidata Naše stranke, svjedoči fotografija nastala na molbu aktivista Naše stranke. 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...