OVO ĆE RASPAMETITI DODIKA, STANIVUKOVIĆ SVE GLASNIJI: “Banjaluka nikada nije trpila okupatore. Ne zaboravite, mi smo snažniji, važniji…”

Ono što su oni zaboravili, mi vrlo dobro pamtimo, kaže Stanivuković.

  • Politika

  • 24. Okt. 2020  

  • 4

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković predstavio je danas, emitovanjem na društvenim mrežama, centralni predizborni spot u kampanji za Lokalne izbore 2020. godine, saopšteno je iz PDP-a. 

„Šačica preletača ili stotine hiljada čistih obraza – ko je snažniji? Jedan sestrić ili hiljade iskrenih navijača – ko je glasniji? Stotinu tendera za sina ili desetine hiljada nezaposlenih – ko je važniji? Jedan povlašteni restoran ili hiljade ugostitelja bez primanja?“, pita Stanivuković i dodaje: 

„Ono što su oni zaboravili, mi vrlo dobro pamtimo - Banjaluka nikada nije trpila okupatore, a njih nekolicina su okupirali ovaj grad i stavili ga u funkciju svoje lične promocije i bogaćenja. Zajedno, sa olovkom u ruci i osmijehom na licu izađimo na izbore i donesimo bolje našim porodicama, prijateljima, komšijama i našem gradu“, kaže Stanivuković. 

Stanivuković poručuje:

„Ne zaboravite, mi smo snažniji, važniji i glasniji“, uz parolu „Više nas je“, što je i slogan njegove kampanje, piše TVBN.

 

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...