ZAHTJEVI NA SVE STRANE: Da li će biti odgođene novembarske utakmice "Zmajeva"?

Naravno, razlog je koronavirus.

  • Sport

  • 25. Okt. 2020  25. Okt. 2020

  • 0

Prema navodima italijanskog medija, predsjednik Napolija Aurelio de Laurentis zatražio je od UEFA-e odgodu reprezentativnih mečeva koji su se trebale igrati u novembru ove godine.

Naravno, razlog je koronavirus, te je predsjednik italijanskog kluba ogorčen na činjenicu da je nakon prošle reprezentativne pauze njegov klub ostao bez dva fudbalera, Eljifa Elmasa i Piotra Zielinskog, koji su se upravo na reprezentativnom okupljanju zarazili virusom Covid-19. Kako navode napuljske novine Il Mattino, Aurelio de Laurentis je naišao na podršku ostalih klubova iz Serie A, te ne bi bilo čudno ukoliko UEFA odobri odgodu mečeva.

Podsjetimo, reprezentacija BiH je u novembru trebala odigrati tri susreta, dva u Ligi nacija protiv Holandije i Italije, te jedan prijateljski meč protiv Irana.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...