URNEBESNO; VUČIĆ JE OMILJENA ŽRTVA ZORANA KESIĆA: "Halo vozači, gasite ta kola, obraća se predsednik" (VIDEO)

Nedavno je na svom Instagram profilu predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio da objavljuje "rat mafiji". To je uslijedilo poslije još jedne mafijaške sačekuše u garaži beogradskog TC Ušće, gdje je teško ranjen Aleksandar Šarac (35), a u šta su, kako se sumnja, upleteni i navijači.

  • Regija

  • 25. Okt. 2020  25. Okt. 2020

  • 0

"Pobedićemo mafiju", rekao je Vučić naglašavajući da to garantuje bez obzira na lične, političke i bilo koje druge posljedice.

Vučić je rekao da su se ranije uspješno izborili protiv tajkuna, koji su pljačkali zemlju i željeli da je unište, te da je Srbija danas prva po stopi rasta u Evropi, rastu plate i penzije, ljudi žive bolje".

"Dok smo se borili za bolji životni standard, dok smo se borili za KiM, za bolji zdravstveni sistem, da bismo mogli da lečimo ljude, neki su u međuvremenu pomislili da je najisplativiji posao da budu mafijaši, da ubijaju ljude, da otimaju naše građane, da seju strah", poručio je preko Instagrama predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Međutim, očigledno je realizatorima obraćanja i samom Vučiću promakla buka sa ulice koja je za posljedicu imala da su mnoge izgovorene riječi snimljene nerazumljive.

To nije promaklo uglednom srbijanskom voditelju Zoranu Kesiću koji je o ovome snimio još jedan unrebesan prilog:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...