SVJETSKI SKANDAL: Poznati glumački par nakon 25 GODINA BRAKA saznao da su U SRODSTVU - stigli REZULTATI DNK-a

"Ona je ljubav mog života..."

  • Show

  • 25. Okt. 2020  25. Okt. 2020

  • 0

Kevin Bacon i Kyra Sedgwick su 32 godine u braku, a njihovu ljubav nije uspJjelo da poremeti ni to što su ranije saznali da su rođaci.

Naime, nakon 25 godina braka oni su saznali da su dalji rođaci i do tog otkrića došli su slučajno kada su gostovali u emisiji "Finding Your Roots", koja se bavi proučavanjem porodičnog stabla poznatih.

Domaćin emisije, Henri Gejt Luis, pokazao je DNK dokaze koji ilustruju da su Kyra Sedgwick i sedam godina stariji Kevin Bacon rođaci u devetom koljenu.

Njih dvoje vjenčali su se 1988. godine i imaju dvoje dece, a važe za jedan od najstabilnijih holivudskih parova.

- Ona je ljubav mog života, odmah sam to znao. Ali kada je ušla u moj život, moja karijera bila je na dnu. Ipak, dogodila se ljubav i počela su da se rađaju naša djeca, a ponude za filmove konačno su krenule da se nižu - opisao je jednom prilikom Kevin koji je Kyru upoznao na snimanju filma "Lemon Sky".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...