ŽESTOK OBRAČUN NA ULICI: Otac Muhameda Bešića potukao se sa MMA borcem Fahrudinom Ferizovićem (VIDEO)

Nakon nesporazuma u centru Srebrenika, izbila je tučnjava između Mehe Bešića, oca našeg fudbalskog reprezentativca Muhameda Bešića, te Fahrudina Ferizovića, zvanog Leki, koji je poznati MMA borac, potvrđeno je iz MUP-a TK.

  • Hronika

  • 26. Okt. 2020  27. Okt. 2020

  • 2

Nakon nesporazuma u centru Srebrenika, izbila je tučnjava između Mehe Bešića, oca našeg fudbalskog reprezentativca Muhameda Bešića te Fahrudina Ferizovića zvanog Leki, koji je poznati MMA borac, potvrđeno je iz MUP-a TK.

Inače, Bešić je poznat kao jako prgava osoba, zbog nekoliko krivičnih djela osuđen na zatvorsku kaznu koju je u KPZ Orašje trebao izdržavati do 2021. godine. 

Posljednji incident zbog kojeg se Meho Bešić našao u fokusu javnosti dogodio se u avgustu 2017. godine kada je u naselju Falešići kod Srebrenika pogođen hicima iz vatrenog oružja u u ruku i nogu.

Također, u junu 2013. godine Bešić je terencem udario osam automobila, koje je izgurao s ceste, a na kraju je udario i policijsko vozilo.  

U toj nesreći povrijeđene su četiri osobe. Razlog za to bila je višegodišnja svađa i netrpeljivoist sa komšijama čija vozila je udario.

Akteri incidenta dali su izjave u Policijskoj stanici Srebrenik zbog narušavanja javnog reda i mira.

(Crna hronika-Info)

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...