LUDA NOĆ NA SAN SIRU U PRVOM OKRŠAJU ZLATANA I EDINA: U spektakularnoj utakmici viđeno šest golova, Ibrahimović i Džeko zabili tri puta… (VIDEO)

Derbi petog kola Serije A na San Siru igrali su Milan i Roma, a na kraju je završilo bez pobjednika 3:3.

  • Sport

  • 26. Okt. 2020  27. Okt. 2020

  • 1

Počelo je ranim pogotkom Zlatana Ibrahimovića, a već u 14. minuti.

 No,  nije dugo trebalo da Edin Džeko uzvrati i pogodi glavom za 1:1.

Samo što je počelo drugo poluvrijeme, Alex Saelemaekers snažnim udarcem pogađa za 2:1 nakon druge asistencije Leaa, a onda je krenuo period meča u kojem se sudija Giacomelli skroz pogubio.

Prvo je za Romu dosudio penal u 71. minuti zbog Bennacerovog prekršaja nad Pedrom, mada je izgledalo da je napadač Rome taj koji je napravio prekršaj. Nedugo nakon toga iz jedne bezvezne situacije daje žuti karton Ibrahimoviću, pa isključuje člana stručnog štaba ekipe Milana...

Nekoliko zaista neshvatljivih odluka Giacomellija, koji je zatim dosudio penal Milanu u 79. minuti, mada je i taj penal diskutabilan.

Rossoneri nisu izdržali do kraja, pošto je Kumbulla u 84. minuti ispratio jedan centaršut na drugoj staviti i pogodio za 3:3 i podjelu bodova u sjajnom meču. Imao je Kessie veliku šansu za Milan u finišu, ali je golman Rome Mirante sjajnom intervencijom sačuvao bod Rimljanima.

Pogledajte sve golove na večerašnjoj utakmici:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...