RADONČIĆ ĆE SKAKATI DO PLAFONA: Murtić napustio SBB i pristupio Narodu i pravdi

Semaid Kemo Murtić prešao je iz SBB-a u NiP i taj će transfer dodatno pogoršati ionako loše odnose između Radončića i Konakovića.

  • Mini market

  • 27. Okt. 2020  28. Okt. 2020

  • 6

Narod i pravda Elmedina Konakovića za sebe tvrdi da je "garant promjena na političkoj sceni Bosne i Hercegovine" i da tu činjenicu svakodnevno prepoznaju naši građani.

"Jedan od njih je Semaid Kemo Murtić", piše u zvaničnom saopćenju NiP-a, u kojem se ističe da je Murtić magistrirao na Fakultetu političkih nauka, da je dobitnik Zlatnog ljiljana, najvišeg ratnog priznanja, i da je ratni vojni invalid 60 posto.

Kao što sam se 1991. i 1992. godine stavio na raspolaganje, tako i sad to činim”, istaknuo je Murtić nakon pristupanja Narodu i pravdi.

Naravno, Semaid Kemo Murtić prešutio je činjenicu da se prethodno "stavio na raspolaganje" Fahrudinu Radončiću i njegovom Savezu za bolju budućnost. Murtić nije bio obični član SBB-a nego predsjednik OO SBB BiH Centar, ujedno i kandidat za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine Federacije BiH.

Ovaj transfer dodatno će zaoštriti ionako loše odnose između SBB-a i NiP-a, odnosno Radončića i Konakovića. 

alt

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...