URNEBESNO; VUČIĆ IZAZVAO LAVINU REAKCIJA NA INSTAGRAMU: Pogledajte kako uz "pomoć" Angele Merkel uči njemački jezik (VIDEO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u novoj objavi na Instagramu otkrio je da uči njemački jezik. I to ne klasičnim metodama,nego na osnovu govora njemačke kancelarke Angele Merkel!

  • Regija

  • 27. Okt. 2020  28. Okt. 2020

  • 1

"Angelu Merkel svi slušaju s pažnjom u Evropi, pa i ja. Ovoga puta sam iskoristio, to je valjda jedinstven slučaj da sam uspio da iskoristim njen govor za sopstvene potrebe, odnosno učio sam njemački", rekao je Vučić.

On je dodao da je naučio nekoliko važnih izraza koji se tiču borbe protiv koronavirusa.

"Svim početnicima preporučujem da koriste njene riječi i fraze i tako će dobro da savladaju i sve ono novo što dolazi u njemačkom jeziku", kazao je Vučić i na kraju obraćanja poslao poruku na njemačkom jeziku:

"Vielen Dank für Ihre Aufmerksamkeit" (Hvala mnogo na vašoj pažnji).

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...