NAKON POBJEDE BARCE U TORINU: Pjanić se emotivnom porukom obratio svom bivšem klubu - "Zauvijek ću vam..."

Prilikom posjete stadionu na kojem je ostavio dubok trag i gdje je sinoć imao duel protiv tima s kojim je osvajao naslove prvaka u Italiji, nesumnjivo je da su u Pjaniću proradile emocije.

  • Sport

  • 29. Okt. 2020  29. Okt. 2020

  • 0

Miralem Pjanić, fudbaler Barcelone i A-selekcije Bosne i Hercegovine, odigrao je kompletan meč na gostovanju kod svog bivšeg kluba Juventusa, gdje je Barca slavila sa 2:0.

Prilikom posjete stadionu na kojem je ostavio dubok trag i gdje je sinoć imao duel protiv tima s kojim je osvajao naslove prvaka u Italiji, nesumnjivo je da su u Pjaniću proradile emocije, a to se može zaključiti i po posljednjem statusu koji je postavio na svoj FB profil.

“Sudbina je nekada poprilično okrutna, jer te primora da se boriš protiv nečega čemu si donedavno pripadao. Bilo je lijepo vratiti se, zauvijek ću vam biti zahvalan”, poručio je naš veznjak svom dojučerašnjem klubu.

https://www.facebook.com/miralempjanicofficial/posts/3243352982454275

(Sportske.ba)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...