EPIDEMIOLOG DODIK NAREDIO MINISTRU ZDRAVLJA DA SKINE MASKU: "Šeranić ponizio i sebe i medicinsku struku" (VIDEO)

"Skidanjem maske na raport Milorada Dodika na jučerašnjem skupu, ministar i epidemiolog Alen Šeranić bacio je pod noge i resor kojim upravlja i svoj sopstveni integritet", istaknuo je doktor Slobodan Stanić.

  • Mini market

  • 29. Okt. 2020  29. Okt. 2020

  • 0

Ako hoćete da vas drugi poštuju, najbolje bi bilo, ističe Stanić, da poštujete sami sebe i svoju struku. Mladi ministar očigledno ne poštuje ni jedno ni drugo.

„Šeranić je ponizio i struku i sopstveni integritet ljekara i ministra skidanjem maske na nagovor člana Predsjedništva BiH. Dobro je što se sve desilo pred očima javnosti, jer je postalo jasno ko donosi sve odluke u Kriznom štabu i koliko se struka tu poštuje i uvažava“, naglasio je Stanić. On kaže da je jučerašnja predstava za javnost u Banjoj Luci nastavak humoreske u koju se pretvorio Republički krizni štab, piše BN TV. 

„Ljudi koji sjede u Kriznom štabu, ne bave se svojim poslom, već slijepo slušaju direktive srpskog člana Predsjedništva BiH, koji je, izgleda, i epidemiolog, i pedagog, i farmaceut. Očekujemo ga uskoro i u kulinarskim emisijama kao nutricionistu, jer će i u ručak početi da nam se miješa“, kazao je Stanić i poručio: „Kakva je zbunjujuća poruka poslata građanima koji bivaju kažnjeni sa 100 KM ako ne nose maske na otvorenom, time što je resorni ministar skinuo masku u zatvorenom prostoru?"

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...