DŽAFEROVIĆ UPUTIO TELEGRAM SAUČEŠĆA: "Poštovani predsjedniče Macron, jako sam potresen vijestima..."

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović uputio je telegram saučešća predsjedniku Republike Francuske Emmanuelu Macronu povodom terorističkih napada u Parizu i Nici.

  • Vijesti

  • 29. Okt. 2020  29. Okt. 2020

  • 10

- Poštovani predsjedniče Macron, jako sam potresen vijestima o zvjerskim terorističkim napadima u Parizu i Nici. Vama, porodicama žrtava, kao i svim građanima Francuske, upućujem iskrene izraze saučešća, a povrijeđenima brz oporavak.

Napadi na nedužne ljude, na gradskim ulicama i u vjerskim objektima, predstavljaju gnusne i kukavičke postupke koje snažno osuđujem. Naša je zajednička obaveza da se svim snagama borimo protiv zločinaca i spriječimo ih u njihovoj namjeri da unesu osjećaj sveopće nesigurnosti, nepovjerenja i netrpeljivosti - navodi se u Džaferovićevom telegramu, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...