NEVIĐENA BRUTALNOST: Započelo suđenje policajcu iz pakla (VIDEO)

Započelo je suđenje zbog nanošenja tjelesnih povreda uhapšenoj ženi.

  • Svijet

  • 29. Okt. 2020  30. Okt. 2020

  • 2

Započelo je suđenje policajcu iz kanadskog grada Calgary, koji je optužen za nanošenje tjelesne povrede Daliji Kafi, tokom incidenta koji se dogodio u decembru 2017 godine. Policajac po imenu Alex Dann uhapsio je 26-godišnju Kafi i odveo je u policijsku stanice. U hodniku stanice pokušao joj je skinuti maramu koju je nosila na glavi, a kada se ona pokušala izmaći, nasilno ju je oborio na pod i slomio joj nos.

Snimak užasavajućeg napada prikazan je tokom suđenja Dannu, koje je započelo u ponedjeljak. Njegov kolega na sudu je rekao da nikada nije vidio takvu upotrebu silu u svojoj karijeri. 

Video pogledajte ispod.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...