UZNEMIRUJUĆE: Objavljena fotografija napadača iz Nice (FOTO)

Podsjetimo, u napadu u crkvi u centru Nice nožem su ubijene tri osobe – dvije žene, pri čemu je jednoj odsječena glava, i muškarac, koji je čuvao baziliku.

  • Svijet

  • 30. Okt. 2020  30. Okt. 2020

  • 0

U svjetskim medijima se pojavila uznemirujuća fotografija tuniskog migranta Brahima Ausauija (21) koji je jučer ubio troje ljudi u Nici.

Naime, nakon krvavog napada u crkvi Notr-Dam u Nici objavljeno je da je napadač mladi migrant iz Tunisa koji je na italijansko ostrvo Lampeduza došao krajem septembra, a u Francusku početkom oktobra, javila je agencija Frans press pozivajući se na izvore bliske pravosuđu. Potom se pojavila i fotografija na kojoj ovaj mladić leži u lokvi krvi, dok su oko njega policija i ljekari.

Podsjetimo, u napadu u crkvi u centru Nice nožem su ubijene tri osobe – dvije žene, pri čemu je jednoj odsječena glava, i muškarac, koji je čuvao baziliku.

alt

Posjetivši Nicu nakon incidenta, francuski predsednik Emanuel Makron obavezao se da će rasporediti još hiljade francuskih vojnika da zaštite ključne lokacije, uključujući bogomolje i škole, piše Nova.rs.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...