NEMA TEGOBA: Alen Šeranić u samoizolaciji

Ministar Šeranić nema nikakvih zdravstvenih tegoba niti je bilo visokorizičnog kontakta sa saradnicima kod kojih je utvrđeno prisustvo virusa.

  • Vijesti

  • 30. Okt. 2020  30. Okt. 2020

  • 0

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić nalazi se u samoizolaciji nakon što je kod dva bliska saradnika u Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske utvrđen pozitivan test na koronavirus.

Ministar Šeranić nema nikakvih zdravstvenih tegoba niti je bilo visokorizičnog kontakta sa saradnicima kod kojih je utvrđeno prisustvo virusa.

– Ministar Alen Šeranić nastavlja svoj rad od kuće i u stalnoj je komunikaciji s Republičkom štabom za vanredne situacije, Stručno-operativnim timom Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, kao i svim zdravstvenim institucijama u Republici Srpskoj. Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske nastavlja s intenzivnim radom na provođenju mjera za suzbijanje pandemije koronavirusa i apeluje na građane da se strogo pridržavaju propisanih mjera zaštite radi suzbijanja širenja ovog virusa – saopšteno je iz Ministarstva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...