KAPIDŽIĆ ŠOKIRAO HADŽIFEJZOVIĆA: „Bakir me zvao u Vladu! Da slušam NJU, ne bih bio u ovom studiju; Vladu Kantona Sarajevo je srušio…“ (VIDEO)

Gost na Face televiziji bio je Faruk Kapidžić, ministar prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo. Govorio je o političkoj situaciji i odnosima unutar stranke SDA, ali je otkrio i neke detalje iz privatnog života.

  • Politika

  • 31. Okt. 2020  31. Okt. 2020

  • 2

- Nenadić završio u bolnici, jer se našao između rata doktora; Dali smo million maraka Općoj bolnici, potrošili ih na liječenje bolesnih, ja kažem, hoću da posjetim te bolesne, oni kažu, nemamo nijednog bolesnog, onda odem u Podhrastove i vidim 96 bolesnih;

U ratu Opće bolnice i KCUS-a uradio bih ono što je uradio KCUS; Nisam ja predložio Sebiji, ona je sama radila; Zar trebam nekoga slušati? Da slušam, ne bih bio ovdje. Ne mogu birati svoje mišljenje; Bakir me zvao da uđem u Vladu, niko drugi nije za to htio ni da čuje! Građevinski lobi je oborio Vladu Kantona; Fahro mi je dao podršku za ministra, politički mi je Bakir bolji od Fahre; Svi načelnici su SDA-ovci; Svi načelnici su tražili od mene, zbog izbora, legalizaciju kuća; Onaj ko u SDA ne može praviti talove i marifetluke, on izađe; SDA vuče dobre poteze – loši ljudi otpadaju – samo su neke od Kapidžićevih izjava.

Pogledajte cijeli intervju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...