BOMBA S KOŠEVA: Sarajevo dovelo igrača Liverpoola

Stigao u redove aktuelnog prvaka BiH.

  • Sport

  • 31. Okt. 2020  31. Okt. 2020

  • 0

Potpisom ugovora u prostorijama kluba danas je ozvaničen početak saradnje Fudbalskog kluba Sarajevo i mladog Dala Varešanovića do ljeta 2024. godine.

Dal Varešanović istaknuo je da mu je drago zbog dolaska na naš najveći stadion te da jedva čeka prvi trening sa svojim novim saigračima. 

- Znam mnogo o Fudbalskom klubu Sarajevo, dijete sam ovog kluba i presretan sam, jer sam došao ovdje. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje kluba i da se dobrim igrama nametnem šefu stručnog štaba. Jedva čekam prvi trening - istaknuo je Varešanović. 

Devetnaestogodišnji vezni igrač u Sarajevo dolazi iz U-23 selekcije Liverpoola, gdje je proveo posljednje tri godine. Prije toga je nosio dres omladinskih selekcija FK Sarajevo, piše "Oslobođenje".

Varešanović je upisao ukupno osam nastupa za juniorsku selekciju reprezentacije Bosne i Hercegovine, postigavši dva pogotka, a nastupao je i za U-15, U-16, U-17 i U-18 selekcije reprezentacije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...