KO JE MOMAK KOJI JE U BEOGRADU SLUPAO ZLATNOG PORSCHEA: Voli žurke, žene, dobra kola... (FOTO)

Zlatnog Porschea Panamera, koji je jučer slupan u Beogradu, vozi momak po imenu Nikola Keljanović, koji se na Instagramu često hvali skupocjenim automobilima i novcem.

  • Hronika

  • 31. Okt. 2020  31. Okt. 2020

  • 1

Ovaj mladi i očigledno vrlo bahati momak sve svoje ispade bilježi na društvenim mrežama, promovišući hiljadama svojih pratilaca, koji su mahom maloljetni, bahatost, raspiništvo, poroke i, generalno, negativne vrijednosti.

Nakon udesa, ovaj istetovirani momak ironično je poručio: “Ubiće me ćale”, a onda je snimio svog razlupanog Porschea uz komentar: “Biće bolje.”

Riječ je, zapravo, o momku koji se zove Nikola Keljanović, a na Instagramu se predstavlja kao “Nerad tips”, piše Telegraf. Prati ga više od 133.000 ljudi, a na profilu nema nijednu fotografiju na kojoj mu se jasno vidi lice.

Kako se navodi, Nikola za sebe kaže da je “najjača kladioničarska organizacija na ovim prostorima”, a kada je riječ o njegovom stilu života na koji je ponosan – žurke, žene, dobra kola, kaže da “predstavlja san svakog Balkanca, kako zamišlja svoj život u budućnosti”.

Jednom prilikom rekao je da “ne zna šta će sa sobom, da mu dan prolazi u dosadi te da mu je život, bukvalno, nerad”.

– Rad je stvorio čovjeka, a nerad gospodina. Držim se toga. Ovo je san svakog klinca. Niko ne razmišlja “završiću fakultet, biću obrazovan”. Koga boli uvo?! Realno, samo lova, kola i tako dalje – ispričao je Keljanović prije nekoliko mjeseci za Balkan.info.

Stil života planira da promijeni kad ostari, a kad izlazi, ima običaj da se bahati i da naruči nekoliko boca šampanjca pa da ih prospe čim ih otvori.

Keljanović je svojevremeno, kako dalje piše spomenuti portal, bio dio druge kladioničarske organizacije, za koju je radio, ali je 2019. na tom Instagram profilu objavljeno kako je Nikola dobio otkaz.

– Nakon godinu i po dana, firma je odlučila da Nikola više ne bude u timu. Svojim zalaganjem na početku činio je dosta da se popularizujemo. Mi smo se obavezali da će on biti jedini čovjek koji će raditi na dovođenju novih članova u grupu, ako radi kao što je i radio. Ali, firma je tu riječ pogazila. Zašto? Zato što je ozbiljno dovedeno u pitanje da nismo pošteni. Da smo prevaranti. Četiri mjeseca se firma borila da Nikola to promijeni, da bude ažuran kao što je nekada bio, ali nismo uspjeli. Nikola je sve do danas svoj posao obavljao totalno neodgovorno s obzirom na poziciju u kojoj se nalazi. Odbijao je i da radi poslove koje mu je firma izdavala. Postojimo i gradili smo se punih 5 godina. Preko trnja smo došli do zvijezda i ne smijemo dozvoliti da brend zbog neodgovornosti ispašta – objavili su na spomenutom profilu 5. septembra 2019. godine.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...