DRAMA KOD ZENICE: Jedna osoba preminula nakon ranjavanja, za drugom osobom policija intenzivno traga

Nakon ranjavanja, dovezen je u Kantonalnu bolnicu Zenica u 15:30 sati, ali ljekari ga nisu uspjeli spasiti.

  • Hronika

  • 01. Nov. 2020  01. Nov. 2020

  • 0

Muškarac, inicijala B. D. (1985.) preminuo je danas poslijedpodne od zadobijenih povreda iz vatrenog oružja na području Babinog sela kod Zenice, saopćio je MUP Zeničko-dobojskog kantona. 

Kako se neslužbeno saznaje, preminuo je Damir Barišić iz Zenice.

Prema još nepotvrđenim informacijama. Zeničanina je navodno ustrijelio prijatelj, a riječ je o nesretnom slučaju. 

Nakon ranjavanja dovezen je u Kantonalnu bolnicu Zenica u 15:30 sati, ali ljekari ga nisu uspjeli spasiti.

"Muškarac je ranjen hicem iz pištolja, a u pucnjavi su učesvovala trojca muškaraca T.A. (1996), H.D. (1996) i B.D. (1985) i svi su iz Zenice", naveli su iz MUP-a ZDK za naš portal.

"Nakon što je B.D. dovezen u bolnicu, osoba incijala H.D. je pobjegao putničkim vozilom Peugeot i u toku je potraga za njim, a treći muškarac T.A. je ostao u bolnici", istakli su u MUP-u ZDK.

Uviđaj će raditi policijski službenici MUP-a ZDK, nakon čega će biti više informacija o slučaju o kojem je obaviješten i Kantonalni tužilac.

(S. B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...