BRAZZO UDARIO ŠAKOM O STOL: Zvijezda Bayerna je završena priča, može odmah spakovati kofere…

Nakon dugotrajnih pregovora i ponuda koje je bavarski velikan slao reprezentativcu Austrije, došao je kraj strpljenju čelnih ljudi Bayerna i za njih je Alaba završena priča.

  • Sport

  • 02. Nov. 2020  02. Nov. 2020

  • 0

David Alaba se nalazi na izlaznim vratima Bayerna. Da su povukli sve ponude, potvrdio je predsjednik Bayerna Herbert Hainer za BR24.

"Ponudili smo mu veoma dobru, fer-ponudu, izuzetno dobru za ova teška vremena. Davidovom agentu smo rekli da želimo odgovor do kraja oktobra, ali odgovor nije stigao do subote", rekao je Hainer i dodao:

"Naš sportski direktor Hasan Salihamidžić je zatim kontaktirao agenta. Odgovor koji smo dobili je da ponuda još nije dobra i da moramo ponuditi više. Odlučili smo da je potpuno povučemo i više ne postoji nikakva ponuda", rekao je predsjednik Bayerna.

Kako klub nije povećao ponudu, Alaba će gotovo izvjesno otići iz Bayerna, jer mu ugovor istječe narednog ljeta, a vidjet ćemo gdje će na kraju ovaj defanzivac završiti.

Podsjetimo, Alaba i agent Pini Zahavi od kluba su tražili platu od gotovo 25 miliona eura godišnje, dok mu je klub ponudio 17 miliona eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...