SKANDALOZNO; UPRKOS ZABRANI, BILO JE PUBLIKE: Zbog tuče na bh. stadionu, nakratko prekinuta utakmica… (VIDEO)

Uzbudljivo je bilo jučer na stadionu Šibovi u Jelahu, gdje je lider Borac ugostio Stupčanicu iz Olova u okviru Druge lige Centar.

  • Sport

  • 02. Nov. 2020  02. Nov. 2020

  • 0

Gosti su vodili sa 1:0 nakon prvog dijela, ali onda je uslijedio pravi uragan gostiju i pobjeda od čak 6:1.

Zanimljivo je da je i pored zabrane koja se odnosi na publiku na svim bh. stadionima, na stadionu u Jelahu bilo publike.

Atmosfera je bila napeta pa je došlo do sukoba na tribinama i prekida meča početkom drugog dijela.

Krivicu bi morala snositi službena lica koja su dozvolila da meč počne sa publikom te, naravno, domaćin.

Delegat meča bio je Zikrija Pašalić iz Zenice. Zanimljivo je da je i u zvaničnom izvještaju u Cometu navedeno da je bilo 30 gledalaca, iako, prema protokolu, pravo prisustva meču na tribinama imaju samo članovi klupskog rukovodstva, uz igrače koji su, radi distance, primorani da budu na tribinama.

Sada će morati reagovati komisije Nogometnog saveza FBiH, pod čijim se okriljem igra ovaj rang takmičenja. Prekid meča pogledajte na linku, a incident počinje na 1.16:40.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...