KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA VISOKOG JE HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: "Excuse me please"

Izvinjavao se voditeljici zbog neprikladno izgovorene riječi u toku svog izlaganja.

  • Politika

  • 03. Nov. 2020  04. Nov. 2020

  • 0

Lokalni izbori u BiH koji su zakazani za 15. novembar se polako približavaju, a predizborna kampanja već uveliko traje. Domaća javnost je ovih dana svjedok brojnih simpatičnih predizbornih slogana, poruka i izjava kandidata za predstojeće izbore.

Jedna takva izjava se danas pojavila na društvenim mrežama. Naime, kandidat za gradonačelnika Visokog, Dario Pekić (A-SDA) se u toku TV debate koja se emituje na lokalnoj televiziji izvinjavao voditeljici zbog neprikladno izgovorene riječi u toku svog izlaganja.

On se voditeljici izvinjavao ni manje ni više nego na engleskom jeziku riječima “excuse me, please”, što je pobralo simpatije gledatelja, ali i javnosti koja je pogledala ovaj snimak koji se pojavio na društvenim mrežama prenosi Oslobođenje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...