"VRLO ČUDNO": Trump se ponovo oglasio na Twitteru i šokirao Ameriku

Aktuelni predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump oglasio se na Twitter profilu.

  • Svijet

  • 04. Nov. 2020  04. Nov. 2020

  • 0

On je još jednom insinuirao da je preokret Joea Bidena u državama poput Viskonsina i Mičigena, zapravo, izborna prevara

"Sinoć sam vodio, često sa solidnom prednošću, u mnogim ključnim državama u kojima vlast u gotovo svim instancama drže demokrati. Najednom, u jednoj po jednoj, prednost se počela magično smanjivati dok su se počeli brojati iznenadni glasački listići. VRLO ČUDNO, a "anketari" su sve potpuno i historijski pogriješili", napisao je Trump. 

Valja napomenuti da Trumpove insinuacije u "čudna događanja" u ključnim državama nisu potkrijepljene baš nikakvim podacima ili informacijama sa samih biračkih mjesta.

Nedugo potom objavio je još jedan tvit. 

“Kako to da su, kad god im stignu dopisni glasovi, toliko razarajući u postotku i moći uništavanja?”, dodao je Trump.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...