"TO JE SRAMOTA": Bolton u nevjerici zbog Trumpovih izjava

John Bolton, bivši savjetnik Donalda Trumpa za nacionalnu sigurnost, kazao je kako su izjave aktuelnog predsjednika SAD-a o pobjedi na izborima dok se glasovi još prebrojavaju “najneodgovorniji komentari koje je jedan predsjednik izrekao”.

  • Svijet

  • 04. Nov. 2020  04. Nov. 2020

  • 0

“Ne znamo kakav će ishod (izbora) biti, i sasvim je moguće i da Trump pobijedi, ali on je bacio sumnju na integritet ukupnog izbornog procesa, isključivo zbog svoje lične prednosti,” istaknuo je Bolton govoreći za "SkyNews".

"To je sramota”, dodao je Bolton.

Obraćajući se u utorak medijima iz Bijele kuće, Trump je optužio protivnike za izbornu krađu, objavivši pobjedu na izborima dok brojanje glasova u mnogim saveznim državama još traje.

Trump je obećao kako će svoju borbu iznijeti pred Vrhovni sud, jer želi da se “zakon koristi na odgovarajući način”.

“Mi ćemo pobijediti i, što se mene tiče, već jesmo”, naglasio je Trump.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...