I ZLATAN SE ZBOG YUSUFA HVATAO ZA GLAVU: Neviđena blamaža Milana na San Siru, pogledajte kako je Lille, na krilima sjajnog Turčina, pregazio Piolijev tim (VIDEO)

Milan je period od osam mjeseci bez poraza okončao na bolan način. Lille je na San Siru deklasirao "Rossonere" sa 3:0.

  • Sport

  • 06. Nov. 2020  06. Nov. 2020

  • 0

Stefano Pioli meč je započeo s jakim sastavom. Zlatan Ibrahimović je bio starter, dok je Rade Krunić, također, igrao od prve minute.

Apsolutni junak gostujućeg trijumfa bio je Yusuf Yazici. Turčin je kompeltirao hat-trick. U 22. minuti je zabio iz penala, da bi u nastavku još dva puta matirao Gianlugija Donnarummu.

Inače, Pioli, čiji je tim prekinuo niz od 24 utakmice bez poraza, Krunića je na poluvremenu ostavio u svlačionici, nakon čega je Milan zaigrao još lošije.

Imali su "Rossoneri" u finišu nekoliko prilika da postignu utješni gol, ali nisu uspjeli zatresi mrežu gostiju iz Francuske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...