PUKLA TIKVA, NENAD STEVANDIĆ PORUČIO SNSD-u: ”Neko će morati u zatvor!“

Lider Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić poručio je načelniku opštine Bratunac Nedeljku Mlađenoviću iz SNSD-a, koji je ponovo kandidat za istu funkciju: ”Neko će morati u zatvor!"

  • Politika

  • 06. Nov. 2020  06. Nov. 2020

  • 0

U Bratuncu u posljednjih nekoliko dana bjesni pravi rat između SNSD-a i Ujedinjene Srpske, koja podržava nezavisnog kandidata opozicije Srđana Rankića. Prvo je Mlađenović optužio direktora ”Pošta RS-a“ i šefa bratunačkog US-a Miladina Radovića da mu je ”napao na kuću i porodicu” te ga prijavio MUP-u RS-a. Po Mlađenovićevoj prijavi, policija je saslušala Radovića, ali ga i testirala na prisustvo alkohola i narkotika. Radović je uzvratio kontraprijavom za lažno prijavljivanje i upozorio je da ga je policija saslušavala bez zakonskog osnova i na osnovu telefonskog poziva načelnika, piše portal „Istok“.

U čitavu priču uključio se i Nenad Stevandić lično, koji je za ”Glas Srpske” rekao:

“Nažalost, počela su podmetanja kao što je bilo u Bratuncu i sigurno je da će Ujedinjena Srpska odgovoriti svom snagom. Nedopustivo je da načelnik opštine Bratunac Nedeljko Mlađenović lažno prijavi člana naše partije nakon što je Ujedinjena Srpska podržala njegovog protivkandidata na izborima. Ovo je kršenje zakona, zbog čega će neko morati u zatvor”, istaknuo je Stevandić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...