O OVOME BRUJI SRBIJA: Nakon bračnog brodoloma sa Severinom, Igor Kojić odlučio napraviti drastičan korak…

Sin folk pjevača Dragana Kojića se nakon rastanka s hrvatskom pjevačicom posvetio obilasku manastira po Kosovu i Metohiji.

  • Estrada

  • 11. Nov. 2020  11. Nov. 2020

  • 0

Nakon rastanka sa Severinom Kojić, njen suprug Igor Kojić potpuno se okrenuo vjeri. Kako pišu srbijanski mediji, sin folk pjevača Dragana Kojića Kebe dane nakon razlaza s hrvatskom pjevačicom provodio je u manastirima na Kosovu i Metohiji, gdje je boravio posljednje dvije sedmice.

Upućeni tvrde da je bio spreman da se skroz posveti vjeri i trajno ode u manastir, ali da ga u toj zamisli za sada sprečavaju najbliži članovi porodice.

Na Igorovom Instagram profilu, na kome je dosad pratio samo Severinu, odskora se našao profil Patrijarha Pavla, ali i pouke svetih otaca, koje odnedavno prati. Svi njegovi postovi na društvenoj mreži u posljednje vreme posvećeni su manastirima i vjeri, dok o Severini više nema ni traga ni glasa.

Podsjećanja radi, Igor i Severina rastali su se početkom pandemije. Kako su tvrdili izvori tada, razlog za krah njihovog braka bili su upravo Igorovi roditelji Dragan i Olja, koji su zamjerili Severini što je uplela njihovog sina u svoj rat sa bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Ona je tada teatralno napustila njihov dom i prekršila policijski sat i uputila se u Zagreb, zbog čega je bila i privedena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...