LJUBI, LJUBI, AL` GLAVU NE GUBI: Kontroverzni sportista bh. korijena zaveo seks bombu, a tek kad vidite kakve fotke objavljuje na Instagramu…

Bernarda Tomića proglasili su lošim dečkom tenisa zbog neprestanih kontroverzi tokom karijere.

  • Show

  • 15. Nov. 2020  

  • 0

Australca često gledamo bezvoljnog na teniskim terenima, nekada namjerno gubi mečeve i priznao je već da je to za njega samo posao i da se uopće ne zamara rezultatima.

Ali kada mu se već tenis ne igra, u ljubavi mu cvjetaju ruže. Potvrdio je da je u vezi sa glumicom Vanessom Sierrom.

Tomić je i ranije bio u vezama sa poznatim djevojkama u Australiji, pa ostaje da vidimo koliko će potrajati njegova avantura sa Vanessom, koja je nedavno prekinula sa čovjekom koji je imao web stranicu s filmovima za odrasle.

Tomićevi korijeni su iz BiH, otac Ivica rođen je u selu Husinu kod Tuzle, dok je majka Adisa iz Brčkog. Čitava porodica preselila se u Queensland u Australiju kada je Bernard imao tri godine.

Pogledajte kakve fotografije na Instagramu objavljuje zaljubljeni par.

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...