U SREBRENICI SE JOŠ VODI BITKA IZMEĐU GRUJIČIĆA I TABAKOVIĆA: Nisu prebrojani važni glasovi za Bošnjake, trenutno vodi…

Ostalo je još da se izbroje glasovi koje su prikupila dva mobilna tima, glasovi iz inostranstva, raseljenih osoba u Federaciji BiH te glasovi sa jednog redovnog biračkog mjesta "Dom kulture".

  • Vijesti

  • 17. Nov. 2020  17. Nov. 2020

  • 0

U Srebrenici, iako su na izborni dan oba kandidata za načelnika proglasila pobjedu, trenutno, većinom izbrojanih glasova, vodi Mladen Grujičić.

Prema novim podacima, aužuriranim u 8:40 sati, Grujičić ima 1.776 glasova, a Alija Tabaković 1.088.

Međutim, zbog specifičnosti sistema baze podataka Centralne izborne komisije BiH, rezultati brojanja glasova u Srebrenici još nisu obnovljeni, ali većina jeste prebrojana, piše "Oslobođenje".

imageJoš nisu prebrojani važni glasovi za Bošnjake iz Federacije BiH i inostranstva/CiK BiH

Važno je napomenuti da još nisu prebrojani važni glasovi za Bošnjake iz Federacije BiH i inostranstva.

Ostalo je još da se izbroje glasovi koje su prikupila dva mobilna tima, glasovi iz inostranstva, raseljenih osoba u Federaciji BiH te glasovi sa jednog redovnog biračkog mjesta "Dom kulture".

Iz zajedničke liste "Moja adresa Srebrenica", čiji kandidat je Alija Tabaković, istaknuli su ranije da će se vodstvo Grujičića izgubiti sa prebrojavanjem glasova iz Federacije i glasova poštom iz inostranstva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...