OGLASILA SE KĆERKA OSUĐENOG RATNOG ZLOČINCA FIKRETA ABDIĆA: Babo je...

Ona je kazala da je sramota čitati takve informacije koje mogu izazvati veliki problem porodici.

  • Vijesti

  • 17. Nov. 2020  17. Nov. 2020

  • 5

Nakon glasina da je osuđeni ratni zločinac Fikret Abdić Babo narušenog zdravstvenog stanja prebačen u zagrebačku bolnicu, a zatim da je preminuo, oglasila se njegova kćerka Edina, koja je demantovala sve te navode. Ona je za Klix kazala da je sramota čitati takve informacije, koje mogu izazvati veliki problem porodici.

"Bilo bi dobro da političke elite koje su se udružile u Kladuši, priznaju poraz. Dobio je izbore u Velikoj Kladuši i sve ovo je gnusno. Sramota je što su bosanski mediji, a vi ste jedini pitali člana familije o njegovom stanju, uopće pisali o ovome i ovo je sramota velika. Da sinoć nisam mogla nazvati i provjeriti kako je, ko zna šta bi se dogodilo. Sramota", kazala je ona.

Na kraju je dodala da je Fikret Abdić na poslu u općini gdje trenutno radi te da je dobrog zdravstvenog stanja, kao i sinoć što je bio kada su se pojavile dezinformacije o njegovom zdravstvenom stanju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...