HAOS U KOMŠILUKU: "Srbija sahranjuje patrijarha, a oni tako; Neka ih je sramota"

"Ako neko misli da je dovoljna kazna što smo zatvorili klubove, šta god da smo uradili, nije dovoljno."

  • Regija

  • 21. Nov. 2020  21. Nov. 2020

  • 0

Ministar zdravlja u Vladi Srbije Zlatibor Lončar rekao je da je osnovni problem tamošnjeg zdravstvenog sistema nedostatak bolničkih mjesta, posebno u Beogradu, prenosi B92.

A kazao je i da su se neki drznuli da slave u trenutku kada je preminuo patrijarh SPC-a Irinej. "Srbija sahranjuje svog patrijarha, a imate ljudi koji su se drznuli da tako nešto rade. Ako neko misli da je dovoljna kazna što smo zatvorili klubove, šta god da smo uradili, nije dovoljno. Takva neodgovornost, takav bezobrazluk celu Srbiju košta preskupo", ističe on.

Lončar je kazao da se sistem ne izigrava kada se koncert zakaže u 17 sati, već su tako razboljeli ljude: "Neka ih je sramota, biće ih sutra sramota i od njihove dece i svih i onih koji već smišljaju da izvrgavaju ove mere."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...